Liikuntapalvelut ja tilavaraukset

Liikuntapalvelut ja tilavaraukset

Hallien ja kuntosalien vakiovuorot haetaan toukokuussa seuraavalle sisäliikuntakaudelle.

Uudet salivuorot ovat voimassa syyskuun alusta elokuun loppuun saakka. Halleilla (Monitoimitalo ja Varpaisjärven liikuntahalli) liikutaan vain varatuilla vuoroilla.

Vuoroja haetaan sähköisellä hakemuksella: https://lapinlahti.epalvelu.fi/palvelut/vapaaaika/Liikuntatilan_kayttooikeushakemus_2170044.html

Kuntosalit ja hallien käyttö ovat maksuttomia ja kaikille kuntalaisille avoinna arkisin ma-pe klo 15.00- 21.30 (iltavalvoja paikalla).

Hallien ja kuntosalien säännöt ja ohjeet löytyvät jokaisen tilan infotauluilta lisäksi iltavalvoja antaa lisätietoa tarvittaessa.

Muina aikoina (poislukien varatut vuorot) Monarin ja Varpaisjärven kuntosaleille voi hakea kulkulupaa sähköpostitse, soittamalla tai sähköisellä lomakkeella liikuntasihteeriltä joilloin kuntosaleja (Monari ja Varpaisjärven liikuntahallin kuntosali) voi käyttää la ja su klo 07.00- 21.30.

Vakiovuorojen ja tapahtumien hakuaika kesäajan ulkoliikuntapaikoille on maaliskuussa.

Muina aikoina kunnan liikunta-alueet ovat kaikkien kuntalaisten maksuttomassa käytössä (www.lipas.fi). Tenniskenttien varausvihko löytyy kenttien kulkuoven vierestä, johon oma varaus merkataan.

Ulkoliikuntapaikkojen kesän vakiovuorot ja tapahtumat löytyvät alempaa tältä sivulta.

Lapinlahden kunnan liikuntatoimi julistaa haettaviksi Valio Areenan, Haminamäen monitoimiareena (Areenan puoleinen),  junamontun hiekkakentän, Varpaisjärven urheilukentän, Solansuun nurmikentän ja Beach Volley kenttien (Haminamäki ja Solansuu) vakiovuorot.

Vuoroja haetaan sähköisellä hakemuksella maalis-huhtikuussa.

Hakemuksesta on käytävä ilmi hakija (yhteisö/yksityinen), vastuuhenkilön yhteystiedot (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite), anottavat kentät, viikonpäivät, kellonaika, käyttötarkoitus ja käyttäjien lukumäärä.

Vuorot ovat lapinlahtelaisille rekisteröidyille yhdistyksille maksuttomia.

HUOM. Vakiovuorojen lisäksi haettavissa on myös kesän 2024 pelien/kisojen ja muiden tapahtumien varaukset kentille.

Hakuaika maalis-huhtikuussa: https://lapinlahti.epalvelu.fi/palvelut/vapaaaika/Kenttavuorohakemus_2170043.html

Liikuntatoimi avustaa Lapinlahden kyliä hiihtolatujen kunnossapidossa (retki- ja kyläladut). Latuavustusta voi hakea paikallinen rekisteröity yhdistys (esim. kyläyhdistys, urheiluseura) talkoovoimin ylläpidettyjen latujen osalta. Retki- ja kyläladut täydentävät Lapinlahden kunnan ylläpitämää latuverkostoa. Avustuksen suuruus riippuu mm. hakijoiden määrästä, latureitin pituudesta, ajomääristä, kylien järjestämistä hiihtotapahtumista kuntalaisille. Avustuksen saaja vastaa reittien kunnossapidosta ja turvallisuudesta. Avustusta haetaan tulevalle talvikaudelle määräaikaan mennessä. Päätöksen perusteella tapahtuva korvaus maksetaan hiihtokauden päättymisen jälkeen viimeistään huhtikuun loppuun mennessä toimitetun ajopäiväkirjan mukaan. Latuavustushakemuksen ja ajopäiväkirjan saat liikuntatoimesta.

Avustushakemukset löydät: https://lapinlahti.epalvelu.fi/palvelut/vapaaaika/Latuavustushakemus_2170041.html

Kunta käsittelee hakemuksessa esitetyt ylläpidettävät kylien latureitit ja tekee avustuspäätöksen lokakuun loppuun mennessä.

 

Yhteystiedot

Monarin liikuntahalli, iltavalvoja
Varpaisjärvi liikuntahalli, Iltavalvoja
Ripsakka kuntosali, iltavalvoja