Jäähileasema

Yleiseen käyttöön tarkoitettu Lapinlahden Vesi Oy:n jäähileasema sijaitsee Lapinlahden kirkonkylän taajamassa osoitteessa

Juhani Ahontie 69, Väärnin vierasvenesatama.

Jäähileenkäytöstä perittävät maksut:

  • Ammattikalastajat                       150 eur/vuosi
  • Virkistyskalastajat                          50 eur/vuosi
  • Käyttömaksu (max. 7 vrk)           15 eur/viikko

Hinnat sisältävät alv 24 %.

Ammattikalastajat ja virkistyskalastajat saavat avaimen Lapinlahden Vesi Oy:n toimistolta maksukuittia vastaan etukäteen sopimalla. Avaimen noutajan tulee todistaa henkilöllisyytensä avainta noudettaessa. Yhteyshenkilö: verkostomestari, puh. 040 4883 741 / 040 4883 731.

Vuosimaksun tulee olla maksettuna ennen avaimen luovutusta. Maksu maksetaan Lapinlahden Vesi Oy:n tilille: FI58 5068 8520 0158 77. Maksun viesti: Jäähileasema ja käyttäjän nimi. Käteis- tai korttimaksu ei ole mahdollinen.

Harrastekalastajat ja mökkiläiset voivat vuokrata hileaseman avainta Matin ja Liisan asemalta täyttämällä lomakkeen ja maksamalla viikkomaksun. Avainta luovutettaessa todetaan vuokraajan henkilöllisyys ajokortista tms. Palautus vuokra-ajan jälkeen Matin ja Liisan asemalle.

Avainta ei saa luovuttaa toiselle ilman Lapinlahden Vesi Oy:n lupaa. Avaimen väärinkäytöstä tai häviämisestä peritään 100 euron maksu. Avain palautetaan käytön jälkeen noutopaikkaan Lapinlahden Vesi Oy:n toimistolle / Matin ja Liisan asemalle.

Jäähileasema on toiminnassa kesäkaudella 2.5. - 30.9. välisen ajan